13 Mayıs 2015 Çarşamba

FİSUN YURDUSEVER ------KIRMIZI RUJ EN ÇOK FİSUN''A YAKIŞTI


    Tanımadan sevdik bizler onu..  Her instagrama girdiğimizde ilk Fisun’umuza  baktık.
–bugün ne paylaştı?   
--kendini nasıl hissediyor?   Bunun gibi birçok sorularla girip baktık hesabına. Yazdıklarını, fotoğraflarını  gördükçe yaşama daha sıkı sarıldık. Ne kadar salak, işe yaramaz olaylara üzüldüğümüzü anladık. Küçük hastalıkları,küçük olayları bir nebze de olsun tiye almayı öğrendik senin sayende güler yüzlü melek..

      Ama sen gittin….O lanet hastalığın pençesinde, o güçlü duruşunla, gülüşlerinle ardında hüzünlü gözler bırakıp gittin. Boğazımıza düğümlendi bir yumru. Konuşamadık, söyleyemedik, yazamadık. Sadece sessizce gözyaşlarımız sel oldu. Çünkü sen gittin.


     Kim miydi Fisun? 


     Mide ağrısıyla gitti doktora ve midesinin alınacağını öğrendiğinde şaşırdı. Mide kanserine yakalanmıştı. O kadar çok acı çekti ki kimsenin haberi olmadı bu lanet hastalığa yakalanana kadar.

    Midesi alındıktan sonra kanserli hücreler kemiklerine de sıçradı….Otobüste karşısında tost yiyen kilolu bir kız gördüğünde canı tost çekti.Yiyemedi,içemedi.Maddi zorluklarla zar zor kemoterapi,radyoterapi gördü.Fakat yaşamının her evresinde olduğu gibi yine maddi imkansızlıklar yüzünden kemoterapi gününden oldu.3 ay sonraya ertelendi.Ama o hiçbir zaman yılmadı. Hastalığınla dalga geçmeyi, kendini biricik annesini mutlu etmeyi başardı.
   
  Sosyal medyadaki yazdıkları dikkat çekti ve bizler onu tanıdık. Ama kırmızı rujlu melek kimseden bir şey istemedi sadece mutlu oldu, daha bir içten gülümsedi. İnkar da etmedi hiçbir zaman. Her defasında ‘ bu benim sınavım demek ki daha kötüsü de olabilirdi’ dedi.


 Çok yazılacaklar var arkadaşlar.Hayatı acı bir roman adeta.Ama affınıza sığınıyorum.Şimdilik bu kadar ..


     MEKANIN CENNET OLSUN GÜZEL KIZ..    ( Kırmızı Ruj en çok sana yakıştı)

   Allah ailesine , anneciğine sabırlar versin…..


( Resimler ve fotoğraftaki el yazısı Fisun' un adresinden alıntıdır)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder