29 Haziran 2015 Pazartesi

WATSONS // havaiian volcanic ash ( Siyah Nokta Temizleyici Burun Band

                     Selamm gençler ve kendini her zaman genç hissedenler :) Bir çoğumuzun ortak sorunu olan o mini minnak siyah noktalar ıyyy. Olmasalar ne kaybedeceklerse :) Bir nebze olsun işe yarayacaktır diye düşündüğümüz o bantlarımızı yorumlayalım o zaman.


     
                Kullanım ve püf noktaları ; bence marka ne olursa olsun bu tip ürünlerden her zaman iyi bir sonuç alabilmek adına banyodan sonra yapılmalı. Çünkü banyoda buharında etkisiyle gözenekler açılıyor. Banyodan çıkarken veya çıktığımızda suratımızı kurulamadan bantı yapıştırıyoruz. Yapıştıracağınız bölgenin nemli veya ıslak olması çok önemli. Aksi halde bant yapışmaz. Üzerinde 10-15 dakika beklemeniz yazsa da siz sertleşene kadar bekleyin (belki bu süre daha kısa olabilir). Kuruma işlemi tamamlandıktan sonra işin püf noktası, tek bir yerden bantı çıkarmıyoruz. Sağ tarafı sola doğru, sol tarafı sağa doğru çekiyoruz. Fakat bu işlemi yaparken orta kısma dokunmuyoruz. Orta kısmı alnımıza, yukarıya doğru çekiyoruz. Üç aşama yani :)
  
        Gelelim bu volcanic olanına. Watsonslarda 7 lira civarında olan bu ürünün öncelikle kokusu çok kötü.Yani kuruma süresi bitsin ve ben çıkartayım diye zor  bekliyorum.Yıkadıktan sonra bile o koku bir süre benimle oluyor.Eğer benim gibi koku duyunuz fazla gelişmiş ise ötede dursun :)
Öyle çok abartılacak şekilde olmasa da bir nevi işe yaradığını söyleyebilirim.Yani bazı zamanlar görevini şaşırtılacak şekilde iyi yaparken, bazı zamanlar tembelleşiyor :) Ayrıca paket içeriğinde 10 adet mevcut ve hepsinin tek tek paketlenmiş olması da çok güzel.
   
             
           Alır mıyım ?  
     --Belki :) Yani evet kokusu olmasa alırım . Eğer sizin kokulara karşı uyuzluğunuz yoksa deneyin derim ;)    HOŞÇAKALIN ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder