27 Mayıs 2015 Çarşamba

AVON CLEARSKİN BLACK MINERAL MASK (Siyah Maske)

    Merhabalar efendim.. Geç gelen bir yazı oldu bu sefer. Farkındayım fazla ara verdik toparlayacağız, telafi edeceğiz ;)
   
         Şu salak siyah nokta ve gözenekler hepimizin vazgeçilmez sıkıntılarıdır.Gözle görülmese de o gözenekler bazı makyajlarda yada ileri ki yaşlarda karşımıza çıkarlar.İşte bu maske tam o sırada devreye giriyor . Nasıl mı ? Başlayalım o vakit ;)



      Avon ürünlerine karşı oluşmuş bazı hassasiyetleri biliyorum.Fakat bu üründe o konu oluşmamalı düşüncesindeyim.

  Uygun fiyatlı edindiğimiz maskeyi cildiniz verdiği tepkiye göre haftada 2-3 defa cildinize uygulamanız gerektiği yazılsa da benim fikrim 2'yi geçmemeli ( ben T bölgeme ve burun kenarlarındaki gözenek kısımlarına uyguluyorum).Yaklaşık 10 dk sonra kurumaya başladığında gri bir ton oluşmaya başlıyor ve hafif bir germe oluyor.Kuruduktan sonra ılık suyla duruluyorsunuz. Eğer cildinizde biraz kuruma yaptıysa hafif bir nemlendirici sürebilirsiniz. 



Ürün 75 mL. Göründüğü gibi kutudan her dilde yazılmış prospektüsü de çıkmakta :) İlginç açıkçası ben görünce şaşırdım ilaç gibi hazırlanmış aferin :)


    İçeriğinde bulunan salisilik asit ve minerallerden dolayı ciddi anlamda gözeneklere ve siyah noktalara iyi geldiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. 'Benim yüzümde gözenek yok' diyorsanız sürün ve görün derim :) Çünkü maske kurumaya başladığında gözenekleri ve siyah noktaları ortaya çıkartıyor ve şok oluyorsunuz ;)

Denemenizi şiddetle öneririm .Sağlıklı, tertemiz günler ...

5 yorum:

  1. Ben bu ürünü alıp almamakta kararsızdım maalesef siyah noktalarla başım dertte :) İlk avon siparişimde bunu da alacağım. Teşekkürler bilgilendirme için ♥

    YanıtlaSil
  2. Bence de al mutlaka derim ;) rica ederim ne demek <3

    YanıtlaSil
  3. Merhaba;

    blog keşif etkinliği sayesinde blogunu buldum. Kendi bloguma da beklerim,

    http://senistiyorruj.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Bir ara epey popüler oldu siyah maskeler. Ben de sizi yeni keşfettim. Bloguma beklerim.

    YanıtlaSil